MYYNTITAVAT JA HINNASTO

Myyntiin voit tuoda aikuisten ja lasten vaatteita, kenkiä ja asusteita sekä kodin sisustustuotteita. Otamme myyntiin myös juhla-ja hääpukuja! Kaikissa myyntijaksoissa me hintalaputamme, huollamme ja laitamme tuotteet esille.

Olemme uudistaneet myyntijaksomme selkeämmiksi ja ne astuvat voimaan 25.4. Jos muutoksesta johtuen haluat perua myyntijaksosi, ole meihin pian yhteydessä! Vanhojen myyntijaksojen tiedot löydät vielä täältä.

Ilta-ja hääpuvuissa aloitusmaksu on 20€ + 20% myydystä mekosta. Hintaan kuuluu valokuvaajan ottamat myyntikuvat.

Peacockin bossladyt Susanna ja Heli
Arvokkaimmat tuotteet kuvataan ammattikuvaajan kanssa studiolla, että tuotteista saataisiin erittäin myyvät kuvat. Nämä ammattikuvaajan ottamat kuvat kuuluvat hintaan, eikä niistä tule myyjälle ylimääräisiä kuluja.

TOIMI NÄIN:

Valitse hyväkuntoiset, sesongin -sekä trendien mukaiset tuotteet. 

Varaa myyntiaika, jonka jälkeen ilmoitamme sinulle, kun voit tuoda tuotteesi meille huollettavaksi ja hintalaputettavaksi.

Voit tuoda enintään 100 tuotetta/ myyntijakso. Mikäli myytäviä tuotteita on enemmän varaa 2 myyntijaksoa, joiden välillä on vähintään 3 vk tilityksien eriyttämisen vuoksi.

Rekisteröidy Kirppari-Kallen sivuilla ja halutessasi hinnoittele tuotteesi. Voit sieltä myös tarkastella tilannetta myyntijaksosi aikana.

Pesethän ja puhdistat tuotteet ennen myyntijaksoasi, Säilytyksessä olleet tuotteet kannattaa tuulettaa.

Tahrat ja eläinten karvat alentavat tuotteen jälleenmyyntiarvoa ja voi olla este tuotteen myyntiin laittamiselle. 

Palveluhinta sisältää tuotteiden tarkistuksen, silittämisen, hintalaputtamisen sekä esillelaiton. Pidämme erityisen hyvää huolta tavaroistasi ja siistimme pitkin päivää vaaterekkejä ja myyntihyllyjä, joten sinun ei tarvitse käydä myyntijakson aikana järjestelemässä myytäviä tavaroitasi.

Tuothan kaikki myyntiin laitettavat tuotteet kerralla.

Älä epäröi kysyä neuvoa ja ohjeistusta!