MYYNTIEHDOT

Myyntijakson varaus ja maksaminen

Myyntijakson voi varata myymälästä, sähköpostilla tai puhelimitse. Myyntijakson varannut asetetaan myyjäjonoon. Asiakkaalle ilmoitetaan, kun tuotteet voi tuoda myymälään huollettavaksi ennen myyntijakson alkua.

Myyntijakson aloitusmaksu veloitetaan, kun asiakas tuo tuotteensa meille odottamaan myyntijakson alkua. Sopiva tuotemäärä on kaksi Ikea-kassillista. Lisäämme asiakkaiden myyntituotteita esille aina, kun myyntipaikkoja vapautuu. Asiakkaan myyntijakso alkaa kuitenkin vasta sitten, kun kaikki tuotteet on laitettu esille. Myyntijakson alkamisesta ilmoitetaan asiakkaalle viestillä, jossa ilmoitetaan myös myyntijakson päättymispäivä.

Maksutapoina käyvät Debit- / Credit-kortit, Visa Electron, käteinen ja myymälämme lahjakortti.

Brand-palvelussa asiakas suostuu, että myynti jaetaan 90% asiakkaalle ja 10% Peacock Second hand & Lifestyle myymälälle. Peacock saa lisäksi asiakkaan itsehinnoitellen 1€/tuote ja hinnoittelupalvelulla 2€/tuote. Myyntiaika on 18 päivää. Brand -palveluun kuuluu tavaroiden tarkastus, huoltaminen, hintalaputtaminen, esillelaitto ja kerääminen sekä pakkaaminen myyntijakson päätyttyä.

Special -palvelussa asiakas suostuu, että myynti jaetaan 70% asiakkaalle ja 30% Peacock Second hand & Lifestyle myymälälle. Myyntijaksossa ei ole kiinetää aloitusmaksua. Myyntiaika on 14 päivää. Special -palveluun kuuluu tavaroiden tarkastus, huoltaminen, hintalaputtaminen asiakkaan määrittelemillä hinnoilla, esillelaitto ja kerääminen sekä pakkaaminen myyntijakson päätyttyä.

Basic -palvelussa asiakas suostuu, että myynti jaetaan 85% asiakkaalle ja 15% Peacock Second hand & Lifestyle myymälälle. Normaalihintainen aloitusmaksu on 29€ / 14 päivää, joka pitää sisällään tavaroiden tarkastuksen, huoltamisen, hintalaputtamisen asiakkaan määrittelemillä hinnoilla, esillelaiton ja keräämisen sekä pakkaamisen myyntijakson päätyttyä.

Premium-palvelussa asiakas suostuu, että myynti jaetaan 70% asiakkaalle ja 30% Peacock Second hand & Lifestyle myymälälle. Yli 80€ tuotteista veloitamme 20% provision. Normaalihintainen aloitusmaksu on 25€ / 14 päivää, joka pitää sisällään tavaroiden hinnoittelun, tarkastuksen, huoltamisen, hintalaputtamisen, esillelaiton ja keräämisen sekä pakkaamisen myyntijakson päätyttyä.

Superior -palvelussa asiakas suostuu, että myynti jaetaan 50% asiakkaalle ja 50% Peacock Second hand & Lifestyle myymälälle. Myyntijaksossa ei ole kiinteää aloitusmaksua. Myyntiaika on 14 päivää. Yli 80€ tuotteista veloitamme 20% provision. Myyntijakso sisältää tavaroiden tarkastuksen, huoltamisen, hinnoittelun, hintalaputtamisen, esillelaiton ja keräämisen sekä pakkaamisen myyntijakson päätyttyä.

Lux -palvelussa asiakas suostuu, että myynti jaetaan 80% asiakkaalle ja 20% Peacock Second hand & Lifestyle myymälälle. Myyntijaksossa ei ole kiinteää aloitusmaksua. Myyntiaika on kalenterikuukausi. Myyntijaksolla voi myydä vain myyntihinnaltaan yli 80€ hintaisia tuotteita. Myyntijakso sisältää tavaroiden tarkastuksen, huoltamisen, hinnoittelun, hintalaputtamisen, esillelaiton ja keräämisen sekä pakkaamisen myyntijakson päätyttyä.

Peacock Second hand & Lifestyle myymälällä on oikeus valikoida myyntiin tulevat tuotteet ja hinnoitella ne sopivaksi katsomallaan hinnalla. Hinnoittelupalveluissa otamme huomioon asiakkaan hintatoiveen. Myyntiin valikoituu vain ajankohtaiset, siistit, ehjät ja tahrattomat tuotteet. Piraattituotteita emme ota myyntiin. Otamme myyntiin aikuisten ja lasten vaatteita, kenkiä, asusteita ja laukkuja. Otamme myyntiin myös suosittujen brändien kodin sisustustuotteita.

Tuotteiden viimeisen myyntipäivän ajaksi voidaan laittaa asiakkaan halutessa alennusprosentti, joka on -50%. Asiakas voi jättää osan tuotteistaan alennuksen ulkopuolelle.

Myymillämme second hand tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Kun myyntijakso päättyy, myymättömät tavarat kierrätetään asianmukaisella tavalla tai asiakas noutaa tavarat myymälästä. Lunastamattomat tuotteet siirtyvät Peacock Second hand & Lifestyle myymälän omaisuudeksi viikon jälkeen myyntiajan päättymisestä, jos asiakas ei ole sopinut myöhempää noutoaikaa.

Tilitys

Myynnistä tilitetään myyntijakson mukaisesti asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille viimeistään 1-5 pankkipäivän kuluttua myyntijakson päätyttyä. Asiakas voi myös valita tilitystavaksi lahjakortin, jolloin myyntijakson provisio prosentista vähennetään 5 %-yksikköä. Asiakas voi käyttää lahjakortin myymälän tuotteiden maksamiseen, myyntijakson varausmaksuun tai myymälän yhteydessä olevan hoitolan palveluihin. Lahjakortin voimassaoloaika on vuosi. Tilitystapa valitaan tuotteiden myyntiintuonnin yhteydessä.

Saat itsellesi myyjätunnukset, joilla voit seurata myyntejäsi Kirppari-Kalle -nettipalvelun kautta. Huomioithan, että sivustolla näkyvästä myyntisummasta ei ole vähennetty myymälän osuutta.

Vastuu ja Valvonta

Peacock Second hand & Lifestyle ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vaurioituneita tuotteita. Pienet arvokkaat tavarat (esim. korut, kellot ja aurinkolasit) laitamme lasivitriiniin. Teemme parhaamme estääksemme varkaustapaukset ja ilmoitamme kaikki varkaudet poliisille. Emme vastaa tuotteiden tuhoutumisesta meistä riippumattoman syyn takia.